|
Rest
rest.co.il קיים משנת 1998, במטרה להעניק מידע רחב ומגוון לכל קהל הגולשים אשר תחום המסעדות והאוכל קרוב לליבם.
|
|
סושף
מרכז קולינרי: כלים, חומרים, סדנאות יין וקפה, תבלינים ציוד בישול ואפיה.
|
|
קפה - תרבות הקפה
מידע על קפה: זנים, סוגי המשקאות שמפיקים מהגרגירים ודרכי הפקתן, תרבות האספרסו בישראל וטיפים.
|
|
דרך האוכל
מגזין דרך האוכל
|
|
Mood 4 Food
הכל על אוכל. ביקורת מסעדות, טיפים, ספר מתכונים, מידע שימושי, מועדון חברים המציע קורסים מקוונים, לוח מודעות ופרטים על שירות קייטרינג `בצל ירוק` הנותן את חסותו לפרויקט.
|
|
וואלה! - אוכל
פורטל האוכל של וואלה!.
|
|
מועצת הירקות
ענף הירקות הנו הענף המוביל בחקלאות הישראלית. כחמשת אלפים חקלאים גאים, מכל רחבי הארץ, מגדלים מדי שנה כ- 2 מיליון טון ירקות, במגוון של 50 מינים וזנים.
|