|
מיכאל ארליק
קייטרינג גורמה.
|
|
פרתם
הדרכות ואירועים קולינריים.
|
|
מאיר-צ`יזיק אורי
יועץ תזונתי העוסק בחקר ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית.
|
|
מירב שפילמן
קייטרינג וסדנאות בישול
|
|
משוטטי הרמן
ארגון והפקת ארוחות שטח, ארוחות כפריות, בשריות, גורמה,סדנאות בישול ועוד.
|
|
לגעת באוכל
בתי ספר לבישול, המקיימים סדנאות קצרות, השתלמויות וקורסים ארוכי טווח בכל תחומי הבישול, הקונדיטוריה והאירוח.
|
|
גרובשטיין
כלים וחומרים לטבח החובב
|
|
שואו שף
שף פרטי מגיע לאירועים ומבשל לעיני האורחים.
|
|
קורס קולינרי גורמה
קורס בישול וקונדיטוריה ברעננה.
|
|
סושף
מרכז קולינרי: כלים, חומרים, סדנאות יין וקפה, תבלינים ציוד בישול ואפיה.
|