|
גרובשטיין
כלים וחומרים לטבח החובב
|
|
לגעת באוכל
בתי ספר לבישול, המקיימים סדנאות קצרות, השתלמויות וקורסים ארוכי טווח בכל תחומי הבישול, הקונדיטוריה והאירוח.
|
|
לילך
קייטרינג לאירועים עד 150 איש.
|
|
מאיר-צ`יזיק אורי
יועץ תזונתי העוסק בחקר ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית.
|
|
סושי
סדנאות סושי מקצועיות, לילדים ולחובבים.
|
|
Funchef
שף פרטי לארוחות רומנטיות, ערבי גיבוש לחברות ועוד.
|
|
קונספט קוזין
ייעוץ קולינארי לעסקים, שירותי קייטרינג לאירועים והפקות וסדנאות בישול.
|
|
מירב שפילמן
קייטרינג וסדנאות בישול
|