|
סושף
מרכז קולינרי: כלים, חומרים, סדנאות יין וקפה, תבלינים ציוד בישול ואפיה.
|
|
מאיר-צ`יזיק אורי
יועץ תזונתי העוסק בחקר ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית.
|
|
Meet the Meat
עסק המתמחה בתחום בשר הגורמה ומציע שיטות ייחודיות להעשרת הידע והאכילה הנכונה של בשר גורמה.
|
|
אנינים
סדנאות בישול ואפייה
|
|
דן גורמה
מרכז הדרכה, הכשרה מקצועית והשתלמויות בתחומי המזון והמשקאות
|
|
גבינות מהלב
כל המידע על גבינות ולימוד גבינות. קורסי גבינות. מתכוני גבינות.
|
|
ג`ינג`ר
חנות אוריינטלית וסדנאות בישול .
|
|
קאיה סושי
מיכל חיימוביץ`, סושי-שף, מכינה סושי לאירועים קטנים ומעבירה סדנאות הכנת סושי.
|
|
שף שלום שיטרית
טיולים קולינריים וקורסי בישול בטוסקנה, סדנאות בישול וארוחות גורמה בבית.
|
|
פודסטפס
סדנאות בישול מעשיות, המועברות על ידי צוות שפים במושב בני עטרות.
|