|
ג`ינג`ר
חנות אוריינטלית וסדנאות בישול .
|
|
קייטרינג אלסברג
קייטרינג אלסברג, אירועים ל-30 עד 1,000 איש.
|
|
מכללת השף
קורסים וסדנאות בתחומי הטבחות המקצועית.
|
|
פודסטפס
סדנאות בישול מעשיות, המועברות על ידי צוות שפים במושב בני עטרות.
|
|
מירב שפילמן
קייטרינג וסדנאות בישול
|
|
תרבות היין הישראלי
סדנאות יין וסיורים ביקבי בוטיק לחובבי יין וסקרנים. תרבות היין הישראלי מציעה מגוון רחב של פעילויות חוויתיות לכל קהל משתתפים, סדנאות יין וסיורים מודרכים ביקבי בוטיק המשלבים ריחות וטעמים ארץ-ישראליים.
|
|
שף ארז שטרן
מארח בביתו שבתל אביב ומבשל ארוחות גורמה. כולל מידע אודות קורסים, וקישורים.
|
|
מאיר-צ`יזיק אורי
יועץ תזונתי העוסק בחקר ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית.
|
|
קאיה סושי
מיכל חיימוביץ`, סושי-שף, מכינה סושי לאירועים קטנים ומעבירה סדנאות הכנת סושי.
|