|
משהו משהו
חברה המתמחה בהדפסות משי והדפסות דיגיטליות. בין מוצריה: חולצות טי-שירט, חולצות לקוסט, סווטשרטים (מיזעים), כובעים, סינרי עבודה, מדי עבודה, בגדי עבודה, בגדים עם הדפסה ועוד.
|
|
אנטר-טקסטיל והלבשה בע"מ
מייצרת ומשווקת מגוון רחב של מוצרי הלבשה וטקסטיל עבור קייטנות, בתי ספר, סיומי מסלול בצה"ל, אירועי חברה, ימי כיף, מוסדות, ארגונים ועוד. בין מוצריה: חולצות טי שירט, סווצ'רים, קפוצ'ונים, כובעים, תיקים ומוצרי פרסום אחרים.
|
|
לופה לוק
הדפסת חולצות בהתאמה אישית - העלו תמונה או עיצוב משלכם, או צרו עיצוב ייחודי בעזרת אפליקצייה חדשנית לעיצוב והדפיסו על חולצה מבד איכותי בטכנולגייה חדשנית שמזרקיה את הדיו ישירות לבד!
|
|
גרפיקל
דפוס המשווק מוצרי פרסום, כגון: חולצות T, כובעים, עטי ג'ל, עטים כדוריים, עטים שונים, עטי דלפק, עטי יוקרה...
|
|
בוטי - חולצות T
חולצות טי שירט לבחורות, חולצות T-SHIRTS למכירה, חולצות ישראליות, חולצות בלי בושה, חולצות מצחיקות ועוד...
|
|
בי-גוד
חברה המציעה מוצרי טקסטיל, מוצרי פרסום ושירותי הדפסה בירושלים.
|
|
גרפיטי
רשת חנויות אופנה בעכו.
|
|
איי.טי.בי מוצרי פרסום
חברה המתמחה במתן פתרונות של מוצרי פרסום, הדפסות, הפקות דפוס, קד"ם, שיווק, חולצות עם הדפסים, מתנות לעובד ועוד.
|
|
פרינט סיטי
הדפסת חולצות לפי הזמנה וללא הגבלת כמויות. הדפסה על חולצות: טישירטים, סווטשירטים, קפוצ'ונים, פולו, נשים, גברים, ילדים.
|
|
טי סנטר
חולצות מודפסות לפרסום, הדפסות משי ובגדי עבודה. ממוקמת ברעננה.
|
|
חולצות מדליקות
חולצות מדליקות שפועלות על ידי נורות לד על החולוצה ופועלות לפי קצב המוזיקה. חולצות בצורת אקולייזר ועוד.
|
|
|
| |
| |
|