|
קונספט קוזין
ייעוץ קולינארי לעסקים, שירותי קייטרינג לאירועים והפקות וסדנאות בישול.
|
|
פרתם
הדרכות ואירועים קולינריים.
|
|
משוטטי הרמן
ארגון והפקת ארוחות שטח, ארוחות כפריות, בשריות, גורמה,סדנאות בישול ועוד.
|
|
מאיר-צ`יזיק אורי
יועץ תזונתי העוסק בחקר ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית.
|
|
דן גורמה
מרכז הדרכה, הכשרה מקצועית והשתלמויות בתחומי המזון והמשקאות
|
|
רטבים ומאוהבים
קייטרינג לארועים וסדנאות בישול של יהונתן בר - שף לאירועים.
|
|
מבלים גורמה
סדנאות, השתלמויות ואירועים לחברות מזון.
|
|
תרבות היין הישראלי
סדנאות יין וסיורים ביקבי בוטיק לחובבי יין וסקרנים. תרבות היין הישראלי מציעה מגוון רחב של פעילויות חוויתיות לכל קהל משתתפים, סדנאות יין וסיורים מודרכים ביקבי בוטיק המשלבים ריחות וטעמים ארץ-ישראליים.
|