|
פרתם הדרכות
לימודי בישול ומגוון פעילויות למגזר העסקי והפרטי .
|
|
אורי אלדר - בשלן
מציע בישול גורמה בבית הלקוח, ארוחות בטבע וסדנאות בישול. ממוקם ברעננה.
|
|
קורס קולינרי גורמה
קורס בישול וקונדיטוריה ברעננה.
|
|
עדי שוורץ
חברת קייטרינג וסדנאות בישול.
|
|
קאיה סושי
מיכל חיימוביץ`, סושי-שף, מכינה סושי לאירועים קטנים ומעבירה סדנאות הכנת סושי.
|
|
ארז שיריזאן
מופעי בישול ואפיה.
|
|
מאיר-צ`יזיק אורי
יועץ תזונתי העוסק בחקר ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית.
|
|
מכללת השף
קורסים וסדנאות בתחומי הטבחות המקצועית.
|
|
תרבות היין הישראלי
סדנאות יין וסיורים ביקבי בוטיק לחובבי יין וסקרנים. תרבות היין הישראלי מציעה מגוון רחב של פעילויות חוויתיות לכל קהל משתתפים, סדנאות יין וסיורים מודרכים ביקבי בוטיק המשלבים ריחות וטעמים ארץ-ישראליים.
|