|
קאיה סושי
מיכל חיימוביץ`, סושי-שף, מכינה סושי לאירועים קטנים ומעבירה סדנאות הכנת סושי.
|
|
פוד פרופסור
סדנאות בישול וקייטרינג.
|
|
פרתם הדרכות
לימודי בישול ומגוון פעילויות למגזר העסקי והפרטי .
|
|
Meet the Meat
עסק המתמחה בתחום בשר הגורמה ומציע שיטות ייחודיות להעשרת הידע והאכילה הנכונה של בשר גורמה.
|
|
לגעת באוכל
בתי ספר לבישול, המקיימים סדנאות קצרות, השתלמויות וקורסים ארוכי טווח בכל תחומי הבישול, הקונדיטוריה והאירוח.
|
|
גורמה
סדנאות בישול מסוגים שונים
|
|
בישולים
בית ספר המציע קורסי בישול וקונדיטוריה בתל-אביב.
|