|
אן
מרכז סדנאות בישול בסגנונות שונים בהרצליה.
|
|
קאיה סושי
מיכל חיימוביץ`, סושי-שף, מכינה סושי לאירועים קטנים ומעבירה סדנאות הכנת סושי.
|
|
טעם וצבע
קייטרינג לארועים.
|
|
אנינים
סדנאות בישול ואפייה
|
|
פוד פרופסור
סדנאות בישול וקייטרינג.
|
|
שף שיפמן
חברה המספקת שירות חוויתי של שף המגיע עם מטבח נייד לכל הארץ ונותן שואו מול קהל על ידי בישול ארוחה עשירה בסגנונות שונים, במקום.
|
|
מאיר-צ`יזיק אורי
יועץ תזונתי העוסק בחקר ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית.
|
|
מבלים גורמה
סדנאות, השתלמויות ואירועים לחברות מזון.
|